עגבניות בזיליקום Panzanella
עגבניות בזיליקום Panzanella דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 226 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך זיתים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה, ו Panzanella עגבניות טוסט עם צלפים פריכים ועלי בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים קוביות לחם על תבנית אפייה.
אופים קוביות לחם בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.
להקציף שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח בקערה גדולה. מקפלים לחם קלוי, עגבניות, בצל, זיתים, בזיליקום, גבינת פרמזן עד רוטב חומץ מופץ באופן שווה.