עגבניות בזיליקום Panzanella דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 226 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך זיתים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה, ו Panzanella עגבניות טוסט עם צלפים פריכים ועלי בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים קוביות לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים קוביות לחם בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להקציף שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח בקערה גדולה. מקפלים לחם קלוי, עגבניות, בצל, זיתים, בזיליקום, גבינת פרמזן עד רוטב חומץ מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.