קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות12
מגזין

עגבניות-בזיליקום ארנסיני

עגבניות-בזיליקום ארנסיני
ארנסיני עגבניות-בזיליקום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ארנסיני פטריות עם רוטב עגבניות קלוי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר רחב גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוסיפים את האורז, מלח נמדד, פלפל נמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד שהאורז מתחיל crackle, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את היין ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך לחלוטין מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את Parmigiano-רג ' יאנו ועגבניות מיובשות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מעבירים את הריזוטו לסדין אפייה מעוטר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בואו לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצוננים, לפחות 2 שעות או לילה.למילוי: כאשר מוכן להתחיל טיגון, טיפה 1/4-כוס מנות של ריזוטו מצונן על גיליון אפייה שני (הם לא צריכים להיות כדורים נוצרו בצורה מושלמת); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מערבבים את המוצרלה ובזיליקום בקערה בינונית. למדוד 1-כף חלקים של התערובת, ליצור אותו לתוך כדורים קומפקטיים עם האצבעות שלך, ולמקם על משטח עבודה או צלחת גדולה. (אתה צריך את אותו מספר של כדורי אורז ומילוי כדורים.) יש קערה קטנה של מים מוכנים. לחות את הידיים עם המים לפי הצורך כדי למנוע דבק, מקום 1 חלק של ריזוטו בכף היד שלך ולחץ אותו לתוך פטי רחב 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מניחים 1 חלק מתערובת המוצרלה במרכז הקציצה ולעטוף את הריזוטו בחוזקה סביבו כדי לצרף אותו לחלוטין, ויצרו כדור חלק וקומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע ל-300°F על מדחום עמוק/ממתק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
לחמם את התנור ל 135° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.בינתיים, מניחים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הביצים בקערה בינונית שנייה ומכים קלות עם מזלג כדי לשבור אותם. לבסוף, מניחים את פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית.עבודה עם 1 כדור ריזוטו בכל פעם, לגלגל אותו בקמח עד מצופה קלות, הקשה על כל עודף. ואז לטבול אותו לתוך הביצים, לתת כל טפטוף עודף. לבסוף, לגלגל אותו בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה. להחזיר אותו לתבנית האפייה ולחזור עם כדורי הריזוטו הנותרים.כאשר השמן מוכן, מוסיפים 5 כדורים בפירורי לחם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי והגבינה באמצע נמסה, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את arancini כדי מתלה חוט ולמקם בתנור. חזור עם הכדורים הנותרים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגישים מיד עם עגבניות מחוממות או רוטב מרינרה.שיוך משקאות: נינו פרנקו פרוסקו. "קרמי ופריך עם פופ של חומציות" הוא ביטוי שיכול לתאר הן את arancini ואת היין, ולכן הם הולכים כל כך טוב ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
פרוסקו.פרוסקו.
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)