קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות12
מגזין

עגבניות-בזיליקום ארנסיני

עגבניות-בזיליקום ארנסיני
ארנסיני עגבניות-בזיליקום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ארנסיני פטריות עם רוטב עגבניות קלוי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר רחב גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את האורז, מלח נמדד, פלפל נמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד שהאורז מתחיל crackle, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את היין ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך לחלוטין מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את Parmigiano-רג ' יאנו ועגבניות מיובשות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מעבירים את הריזוטו לסדין אפייה מעוטר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצוננים, לפחות 2 שעות או לילה.למילוי: כאשר מוכן להתחיל טיגון, טיפה 1/4-כוס מנות של ריזוטו מצונן על גיליון אפייה שני (הם לא צריכים להיות כדורים נוצרו בצורה מושלמת); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מערבבים את המוצרלה ובזיליקום בקערה בינונית. למדוד 1-כף חלקים של התערובת, ליצור אותו לתוך כדורים קומפקטיים עם האצבעות שלך, ולמקם על משטח עבודה או צלחת גדולה. (אתה צריך את אותו מספר של כדורי אורז ומילוי כדורים.) יש קערה קטנה של מים מוכנים. לחות את הידיים עם המים לפי הצורך כדי למנוע דבק, מקום 1 חלק של ריזוטו בכף היד שלך ולחץ אותו לתוך פטי רחב 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים 1 חלק מתערובת המוצרלה במרכז הקציצה ולעטוף את הריזוטו בחוזקה סביבו כדי לצרף אותו לחלוטין, ויצרו כדור חלק וקומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע ל-300°F על מדחום עמוק/ממתק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
לחמם את התנור ל 135° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.בינתיים, מניחים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הביצים בקערה בינונית שנייה ומכים קלות עם מזלג כדי לשבור אותם. לבסוף, מניחים את פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית.עבודה עם 1 כדור ריזוטו בכל פעם, לגלגל אותו בקמח עד מצופה קלות, הקשה על כל עודף. ואז לטבול אותו לתוך הביצים, לתת כל טפטוף עודף. לבסוף, לגלגל אותו בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה. להחזיר אותו לתבנית האפייה ולחזור עם כדורי הריזוטו הנותרים.כאשר השמן מוכן, מוסיפים 5 כדורים בפירורי לחם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי והגבינה באמצע נמסה, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את arancini כדי מתלה חוט ולמקם בתנור. חזור עם הכדורים הנותרים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים מיד עם עגבניות מחוממות או רוטב מרינרה.שיוך משקאות: נינו פרנקו פרוסקו. "קרמי ופריך עם פופ של חומציות" הוא ביטוי שיכול לתאר הן את arancini ואת היין, ולכן הם הולכים כל כך טוב ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
פרוסקו.פרוסקו.
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)