עגבניות-בזיליקום ארנסיני
ארנסיני עגבניות-בזיליקום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ארנסיני פטריות עם רוטב עגבניות קלוי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר רחב גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את האורז, מלח נמדד, פלפל נמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד שהאורז מתחיל crackle, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכל הנוזל נספג.
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך לחלוטין מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את Parmigiano-רג ' יאנו ועגבניות מיובשות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מעבירים את הריזוטו לסדין אפייה מעוטר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
בואו לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצוננים, לפחות 2 שעות או לילה.למילוי: כאשר מוכן להתחיל טיגון, טיפה 1/4-כוס מנות של ריזוטו מצונן על גיליון אפייה שני (הם לא צריכים להיות כדורים נוצרו בצורה מושלמת); להפריש.
מערבבים את המוצרלה ובזיליקום בקערה בינונית. למדוד 1-כף חלקים של התערובת, ליצור אותו לתוך כדורים קומפקטיים עם האצבעות שלך, ולמקם על משטח עבודה או צלחת גדולה. (אתה צריך את אותו מספר של כדורי אורז ומילוי כדורים.) יש קערה קטנה של מים מוכנים. לחות את הידיים עם המים לפי הצורך כדי למנוע דבק, מקום 1 חלק של ריזוטו בכף היד שלך ולחץ אותו לתוך פטי רחב 4 אינץ'.
מניחים 1 חלק מתערובת המוצרלה במרכז הקציצה ולעטוף את הריזוטו בחוזקה סביבו כדי לצרף אותו לחלוטין, ויצרו כדור חלק וקומפקטי.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע ל-300°F על מדחום עמוק/ממתק.
לחמם את התנור ל 135° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.בינתיים, מניחים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הביצים בקערה בינונית שנייה ומכים קלות עם מזלג כדי לשבור אותם. לבסוף, מניחים את פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית.עבודה עם 1 כדור ריזוטו בכל פעם, לגלגל אותו בקמח עד מצופה קלות, הקשה על כל עודף. ואז לטבול אותו לתוך הביצים, לתת כל טפטוף עודף. לבסוף, לגלגל אותו בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה. להחזיר אותו לתבנית האפייה ולחזור עם כדורי הריזוטו הנותרים.כאשר השמן מוכן, מוסיפים 5 כדורים בפירורי לחם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי והגבינה באמצע נמסה, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את arancini כדי מתלה חוט ולמקם בתנור. חזור עם הכדורים הנותרים בפירורי לחם.
מגישים מיד עם עגבניות מחוממות או רוטב מרינרה.שיוך משקאות: נינו פרנקו פרוסקו. "קרמי ופריך עם פופ של חומציות" הוא ביטוי שיכול לתאר הן את arancini ואת היין, ולכן הם הולכים כל כך טוב ביחד.