עגבניות ואספרגוס " קרבונרה
עגבניות ואספרגוס " Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מספק כ 4 מנות . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך שמן זית, שיני שום, גבינת פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עגבניות ואספרגוס " קרבונרה, עגבניות ואספרגוס " קרבונרה, ו קרבונרה אספרגוס.
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף אספרגוס; לטגן 3 1/2 דקות.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 6 דקות או עד שהעגבניות רכות.
מערבבים גבינה, מלח, פלפל וביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים פסטה למים רותחים; מבשלים 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים וזורקים פסטה מיד עם תערובת ביצים.
מוסיפים תערובת עגבניות, משליכים עד שהרוטב מתעבה. מחלקים פסטה שווה בין 4 קערות.
מפזרים כל מנה עם 1 כף בזיליקום.
התאמת יין: החומציות הבהירה והיבשה של סוביניון בלאן תשלים את האספרגוס הדשא (ולא תוציא טעם מתכתי לא מחמיא). נסו יין קליפורניה מלא יותר כמו סונומה קאונטי סוביניון בלאן (14 דולר) של יקב סימי, עם לימון פריך וצלילים טרופיים עשירים. -- גרטשן רוברטס.