עגבניות טריות וקישואים טרט עם מוצרלה ובזיליקום
טארט עגבניות וקישואים טריים עם מוצארלן ובזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, בצק פיצה, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: פסטה בזיליקום עגבניות עם מוצרלה טרייה, עגבניות, בזיליקום וסלט מוצרלה טרי, ו מוצרלה טרייה, עגבניות, סלט קוסקוס בזיליקום.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מאובטח עם נייר מיסוך.
מפזרים את הנייר עם קמח תירס. לפרוש בצק על נייר; בואו לעמוד 5 דקות. טפיחה בצק לריבוע 12 אינץ'. מסדרים קישואים ועגבניה על הבצק, משאירים גבול 1 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. מקפלים קצוות בצק על קישואים ועגבניה (הבצק לא יכסה לחלוטין את הקישואים והעגבנייה).
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הבצק הוא השחמה קלות. למעלה עם גבינה; אופים 5 דקות או עד גבינה נמסה.
טפטוף בשמן; מפזרים בזיליקום. מגניב על תבנית אפייה 10 דקות על מתלה תיל.