קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

חציל אפוי עם בשר בקר טחון

חציל אפוי עם בשר בקר טחון
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו חצילים קלים ובשר טחון, מחבת בקר טחון עגבניות חצילים, ו תבשיל חצילים בקר טחון בסיר חרס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים פירורי לחם בקערה עם מספיק מים לכיסוי; מניחים בצד להשרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל ושום בשמן חם עד שהבקר שחום לחלוטין ולא נותרו נתחים גדולים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים חציל לתערובת בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהחציל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
5
מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסננים עודפי מים מפירורי לחם וזורקים לקערה גדולה; מוסיפים תערובת בקר טחון, מחצית מהעגבניות, האורז, תערובת הגבינה האיטלקית, הביצה והבזיליקום. מערבבים את התערובת עד לערבוב אחיד של החומרים, מוסיפים עוד נוזלים מהעגבניות אם יבשים מדי; מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את קליפות החצילים בתערובת ומכניסים לתבנית אפייה גדולה. למעלה עם עגבניות שנותרו לכסות צלחת עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, מסירים נייר כסף וממשיכים לאפות עד שמתחילים להשחים סביב הקצוות, כ -10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות