צ'יפס בטטה קלוי
צ'יפס בטטה קלוי נטול גלוטן,, שלם 30, וטבעוני תוספת. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, שמן צמחי, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. נסו צ'יפס בטטה צלוי בתנור, צ'יפס בטטה עם קטשופ פלפל אדום קלוי, ו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
חותכים את הבטטות לרצועות בריבוע בגודל 1/2 אינץ ' (צורת טיגון) ומכניסים לקערה גדולה.
בסיר קטן שלבו את מיץ התפוזים, 1 כף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם, הג ' ינג ' ר הטחון ופלפל הקאיין. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות, תוך הקצפה עד לצמצום לעקביות עבה.
מסירים מהאש, יוצקים על הבטטות וזורקים לציפוי.
שפשפו 2 כפיות של שמן צמחי שנותר על תבנית אפייה ללא מקל או השתמשו בתוחם סיליקון והשמיטו שמן. מסדרים את רצועות הבטטה על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד להשחמה, כ-25 דקות, הופכים לאחר כ-10 עד 12 דקות.
מוציאים את נייר האפייה מהתנור ומעבירים את תפוחי האדמה לכלי הגשה. לאכול וליהנות!