קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ממולאות אפויות לימון, שום וכוסברה

עגבניות ממולאות אפויות לימון, שום וכוסברה
עגבניות ממולאות אפויות לימון, שום וכוסברה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 260 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עגבניות סטייק בקר, פרמיגיאנו-רג'יאנו, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו עגבניות מוכחות (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), רוטב פסטו שום-כוסברה עם עגבניות מיובשות, ו שרימפס שום בחלב קוקוס, עגבניות וכוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לעגבניות הממולאות האפויות אתה צריך להכין 4 כוסות עגבניות מתוך 2 העגבניות שלך. לשם כך, חותכים פרוסה דקה מאוד משני הקצוות של כל אחת מ -2 העגבניות, זה כדי ליצור 4 תחתיות שטוחות. ואז חותכים כל עגבנייה לשניים על פני היקפה. אתה צריך להיות בעל 4 צורות כוס, תוך שימוש בצד הפרוס דק כתחתית הכוסות. ליצירת חלל, השתמשו בכף כדור מלון כדי להסיר את הזרעים והעיסה מהצד הרחב והבשרני של כל כוס עגבניות. אתה לא צריך להיות בררן מדי לגבי זה. אתה רק מנסה ליצור מספיק מקום להחזיק את המילוי. כאשר גורף לקחת קצת טיפול לא לנקב דרך תחתית הכוסות. אם אתה עושה לנקב אותו, אל תדאג, זה לא סוף העולם, רק להמשיך לנוע קדימה. מתבלים את פנים חללי העגבניות במלח ופלפל. שמרו את כוסות העגבניות המתובלות בזמן שאתם מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלוןמלון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
בקערת ערבוב קטנה משלבים את גבינת הריקוטה, גרידת הלימון, הכוסברה, הפטרוזיליה, השום, הבצל הירוק, הפרמיג ' אנו ומתבלים במלח ופלפל. טועמים את התערובת. זו ההזדמנות האחרונה שלך להתאים את התיבול. ברגע שאתה מרוצה מהטעם, הוסף את החלמון וערבב היטב. מחלקים את המילוי בין 4 חללי כוס העגבניות, דוחפים אותו לחלל בעזרת מרית גומי או כף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגהלפי עוגה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
זנים של פטריותזנים של פטריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה לתבנית אפייה. מסדרים את העגבניות הממולאות בצלחת, מעבירים לתנור החם ואופים במשך 15 עד 17 דקות. המלית והעגבניות צריכות להיות מבושלות לחלוטין והחלק העליון צריך להיות חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן