עגבניות ממולאות ירקות
עגבניות ממולאות ירקות היא תוספת שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 165 קלוריות . תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פרמזן, עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונה וארטישוק, פלפל אדום, קישוא ממולא פטן וגרגרי חומוס, תפוחי מקינטוש ממולאים אגוזים וסוכר חום , עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם) ועגבניות ירקות ופטריות שמש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל עגבנייה. משאירים 1/2 אינץ'. לקלוף, לגרוף ולשמור עיסת. הופכים את העגבניות על נייר סופג לניקוז.
בינתיים, במעבד מזון, מכסים ומעבדים את הגזר, הסלרי, הבצל, השום והעיסה השמורה עד לקצוץ דק. במחבת גדולה מקפיצים את תערובת הירקות והאורגנו בשמן עד לריכוך.
הוסף יין או מרק; מבשלים, ללא מכסה, במשך 2 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מסירים מהאש; להתקרר מעט. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן והבזיליקום.
ממלאים עגבניות; להחליף צמרות.
מניחים בתבנית אפייה רדודה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.