והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, שמנת, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פניני צ'דר, בייקון ועגבניה, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו עוגת עגבניות ירושה עם קרום בייקון צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קמח בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; לחתוך חמאה קרה עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. צ ' יל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים בייקון לתערובת קמח; להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף שמנת חמוצה, 1/4 כוס בכל פעם, להכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
3
תערובת כפית על משטח משוריין בכבדות; מפזרים קלות עם קמח, ללוש 3 או 4 פעמים, הוספת קמח יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
4
רול לסיבוב 13 אינץ'. בעדינות מניחים את הבצק במחבת מחורצת 9 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ' ו תחתון נשלף. לחץ על הבצק למחבת; לקצץ את הבצק העודף לאורך הקצוות. תרגע 30 דקות.