קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עגבניות, צ'דר ועוגת בייקון

עגבניות, צ'דר ועוגת בייקון
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, שמנת, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פניני צ'דר, בייקון ועגבניה, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו עוגת עגבניות ירושה עם קרום בייקון צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; לחתוך חמאה קרה עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. צ ' יל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים בייקון לתערובת קמח; להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף שמנת חמוצה, 1/4 כוס בכל פעם, להכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
3
תערובת כפית על משטח משוריין בכבדות; מפזרים קלות עם קמח, ללוש 3 או 4 פעמים, הוספת קמח יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
4
רול לסיבוב 13 אינץ'. בעדינות מניחים את הבצק במחבת מחורצת 9 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ' ו תחתון נשלף. לחץ על הבצק למחבת; לקצץ את הבצק העודף לאורך הקצוות. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
1
Cut 2 lb. עגבניות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ולהסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מניחים עגבניות בשכבה אחת על מגבות נייר; מפזרים 1 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
5
מערבבים יחד גבינת צ ' דר, הבא 10 מרכיבים, ונותר 1 כפית. מלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטיםפלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
פרוסות עגבניות טפיחה יבשות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
7
מפזרים קמח תירס על החלק התחתון של הקרום. קל להפיץ תערובת 1/2 כוס גבינה על הקרום; שכבה עם חצי פרוסות עגבניות בשורות חופפות מעט.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
8
מורחים עם תערובת 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות, באמצעות שאריות חתיכות עגבניות ותערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
9
חותכים הנותרים 3/4 lb. עגבניות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
אופים ב 425 במשך 40 עד 45 דקות, קצוות מיגון עם לסכל במהלך 20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
11
בואו לעמוד 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה קרה, חתוכה.חמאה קרה, חתוכה.170צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרי1/2 כוסות גבינת צ'דר טריה מגורסת במיוחד חדה1/2 כוסות גבינת צ'דר טריה מגורסת במיוחד חדה8פרוסותפרוסות בייקון מבושלות, קצוצותפרוסות בייקון מבושלות, קצוצות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגביעי שמיר טרייםגביעי שמיר טריים1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות11 כף אורגנו מיובשעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן טרי מגורר-גבינת רג'יאנופרמזן טרי מגורר-גבינת רג'יאנו82 כפות. אורגנו מיובשקרוםקרום1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות2(יכול להיות או להרחיק)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)1קילוגרםעגבניות גדולות מגוונות, מחולקותעגבניות גדולות מגוונות, מחולקות5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעצמי עולה קמח חיטה רכה (כגון שושן לבן)עצמי עולה קמח חיטה רכה (כגון שושן לבן)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח תירס צהוב רגילקמח תירס צהוב רגיל