עגבניות שרי גרניטה
עגבניות שרי גרניטן נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. אם יש לכם חומץ שרי, מלפפון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלון וקרם שרי גרניטה, סלט עגבניות ירושה עם עגבניות גרניטה, ו שרימפס ברוטב שרי-עגבניות.
הוראות
מערבבים יחד עגבניות, שרי, סוכר, 1 כף חומץ, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בבלנדר עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת עגבניות לתוך צלחת אפייה 8-9 אינץ ' לא מגיב להקפיא עד קפוא חלקית, על 1 שעה. לגרד ומערבבים עם מזלג, ריסוק כל גושים. המשך להקפיא, גירוד פעם או פעמיים, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות יותר.
חותכים סלרי, מלפפון, צנוניות לרצועות דק julienne, ואז לזרוק בקערה עם שמן, נשאר 1/2 כפית חומץ, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים granita עם julienne ירקות.
Granita יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר קפוא, מכוסה בניילון נצמד פעם קפוא. לגרד לפני ההגשה.