עגל Milanese עם סלט ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל Milanese עם סלט ארוגולה. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן רג'יאנו, ביצה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוף ממילאנו עם סלט ארוגולה, עוף ממילאנו עם סלט ארוגולה, ו עוף ממילאנו עם סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה רדודה אחת או צלחת עוגה והביצה מוכה בשנייה.
מערבבים פרמזן ופירורי לחם בשלישית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
עגל דל בקמח, ואז ביצה. אפשר ביצה עודפת לטפטף, ולאחר מכן להעביר פירורי לחם. הפעל מעיל באופן שווה, הקשה על פירורים כך שהם לדבוק.
להעביר סקלופיני לצלחת גדולה.
מוסיפים שמן למחבת קטנה וחום על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ פינת עגל טבול בשמן מיד מתחיל לבעבע. בזהירות להוסיף חתיכה אחת של עגל שמן חם. מבשל, מסתחרר מחבת מדי פעם עד חום זהוב בצד הראשון, על 1 1/2 דקות. בזהירות להפוך עם מלקחיים ומבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 1 דקה יותר. התאם את החום לפי הצורך כדי למנוע שריפת שמן-עגל צריך בועה בהתמדה.
מעבירים עגל לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים מיד במלח.
לנקז על מגבת נייר. חזור עם צואת עגל שנייה
לזרוק ארוגולה, עגבניות, בזיליקום ושבבי פרמזן נוספים בקערה בינונית עם שמן זית ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.