עגל מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 292 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מעורבב מלח ופלפל, ציר עגל, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, מתבלים את הקמח עם תערובת מלח ופלפל. ואז מעט אבק כל העגל עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
עגל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לאחר מכן, במחבת טחון כבדה מעל חום גבוה, לחמם את 2 כפות חמאה עד מותך. ואז מוסיפים את העגל החפור לחמאה. להפחית את החום בינוני ולאפשר לבשל 2 דקות. ואז להפוך ולחזור על התהליך. לאחר הבישול, להסיר את העגל ולמקם על צלחת או מגש. ואז deglaze המחבת עם marsala.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
חמאה
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפטריות, שום ועשבי תיבול ומערבבים. לבסוף, להוסיף את המניה ולאפשר למזג ולהפחית במשך 3 דקות. טעם, ואז מתבלים במלח ופלפל. לבסוף, להסיר את הרוטב מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שום
עשבי תיבול
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
כיריים
4
מקציפים בחמאה הנותרת ושופכים מעל העגל המבושל ומגישים.