קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עובש ג'לטין פירותי

עובש ג'לטין פירותי
עובש ג'לטין פירות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו מים, אננס, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עובש ג'לטין ליקר ביצים, חג עובש ג'לטין, ו עובש ג'לטין משמש.

הוראות

1
ערפל עובש דקורטיבי 10 אינץ ' או מחבת Bundt עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
בקערה גדולה, מערבבים ג ' לטין תות עם 2 כוסות מים רותחים; מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים אננס עם המיצים שלה, בננות ותותים. בקערה קטנה, לערבב 2 כפות. מים רותחים עם ג ' לטין רגיל; מערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך תערובת תות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים חצי תערובת לתוך עובש; צמרמורת עד המשרד, על 2 שעות. השאר את החצי השני של תערובת בקערה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כאשר תערובת קירור יש קשוח, לקפל שמנת חמוצה לתערובת הנותרת ויוצקים בזהירות על תערובת קירור. להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות. כאשר מוכן לשרת, מניחים צלחת על פני עובש, הפוך והקש על מחבת בעדינות עד ג ' לטין טיפות החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים באופן מיידי.