עוגה בספל
עוגה בספל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 465 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תערובת עוגות, תערובת לימונדה אבקתית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 83 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו האחד " עוגת ספל שוקולד, עוגת ספל דלעת נוטלה ללא קמח, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
בדוק את ספלי הקפה שלך כדי לוודא שכל אחד מהם מחזיק 1 1/2 כוסות מים.
מניחים תערובת עוגה יבשה ותערובת פודינג יבשה לקערה גדולה ומערבבים היטב עם מטרפה. זה יהיה בערך 4 עד 4 1/2 כוסות תערובת יבשה ויכין 8 תערובות עוגות כוס קפה. מחלקים לערבב לתוך 8 שקיות ניילון קטנות (כ 1/2 כוס כל אחד).
מקום לערבב לתוך פינה של כל שקית ולקשור אותו שם עם עניבה טוויסט.
הפוך תערובת זיגוג: בקערה בינונית, לשלב סוכר קונדיטורים עם תערובת תבלין אבקה. מחלקים ל -8 שקיות ניילון קטנות וסוגרים שקית עם עניבת טוויסט. צרף כל תערובת זיגוג לשקיות תערובת העוגה עם עניבת טוויסט.
מניחים אחד מכל שקית לתוך כל כוס.
צרף את ההוראות הבאות לכל כוס: לרסס בנדיבות בתוך כוס עם תרסיס בישול. תוכן ריק של חבילת תערובת עוגה בכוס.
מוסיפים 1 ביצה, 1 כף שמן, 1 כף מים לתערובת יבשה.
מערבבים 15 שניות, בזהירות ערבוב בכל תערובת יבשה. מיקרוגל בעוצמה מלאה למשך 2 דקות. בזמן שהעוגה מתבשלת, הניחו מרכיבים מתערובת הזיגוג למיכל קטן מאוד והוסיפו 1 1/2 כפית מים.
מערבבים היטב. כאשר העוגה נעשית, יוצקים זיגוג על עוגה בכוס. ליהנות בזמן חם.