קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגה לבנה לאירוע מיוחד

עוגה לבנה לאירוע מיוחד
מיוחד-אירוע לבן עוגת דורש סביב 2 שעות ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 551 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. 236 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, סוכר, אמנון אכיל ומלח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שוקולד לאירוע מיוחד, עוגת שכבות כתומות לאירוע מיוחד, ו כל אירוע עוגה לבנה.

הוראות

1
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ -5 דקות. מקציפים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מים. מקציפים רק עד לאיחוד. בקערה אחרת מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים בחום של 350 אטומים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה גדולה מקציפים קיצור, סוכר קונדיטורים, תמציות ומלח עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים בכוס 1 כוס. למעלה עם העוגה שנותרה. גוון 2 כוסות ציפוי עם צבעי מאכל לילך; מורחים על גבי ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס טיפ מס ' 10 ומלא בציפוי לבן שנותר. צינור גבול של "פנינים" סביב החלק התחתון והחלק העליון של העוגה. עם טיפ מס ' 3, צינור "פנינים" קטנות יותר בצידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
9
מקשטים באמנון אמנון.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה לבנה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "