עוגה לבנה לאירוע מיוחד
מיוחד-אירוע לבן עוגת דורש סביב 2 שעות ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 551 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. 236 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, סוכר, אמנון אכיל ומלח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שוקולד לאירוע מיוחד, עוגת שכבות כתומות לאירוע מיוחד, ו כל אירוע עוגה לבנה.
הוראות
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ -5 דקות. מקציפים תמציות.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מים. מקציפים רק עד לאיחוד. בקערה אחרת מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 אטומים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון מלא.
בקערה גדולה מקציפים קיצור, סוכר קונדיטורים, תמציות ומלח עד שהם בהירים ותפוחים.
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות זיגוג.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים בכוס 1 כוס. למעלה עם העוגה שנותרה. גוון 2 כוסות ציפוי עם צבעי מאכל לילך; מורחים על גבי ודפנות העוגה.
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס טיפ מס ' 10 ומלא בציפוי לבן שנותר. צינור גבול של "פנינים" סביב החלק התחתון והחלק העליון של העוגה. עם טיפ מס ' 3, צינור "פנינים" קטנות יותר בצידי העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה לבנה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "