קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל עוף מעורר תיאבון

תבשיל עוף מעורר תיאבון
תבשיל עוף מעורר תיאבון נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח שום, תפוחי אדמה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו עוף צלוי עם משקה פה צלוי., עוף צלוי מעורבב-פה אפוי, ו פה השקיית סיר צלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טפטוף שמן זית לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים ירכיים עוף בתבנית האפייה; לטפטף על חצי מיץ לימון על עוף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים חצי מלח שום וחצי מתיבול איטלקי על עוף. מסדרים תפוחי אדמה סביב היקף צלחת האפייה, מסגור העוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח שוםמלח שום
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ולהמשיך לבשל עוף, מפנה כל 30 דקות תיבול עם מיץ לימון, מלח שום, תיבול איטלקי, ומים בסיבוב השני, עד העוף הוא מאוד רך, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח שוםמלח שום
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור