עוגה שחורה משנות החמישים
עוגה שחורה משנות החמישים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 666 קלוריות. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת סוכר, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצה, איך מכינים עוגת יער שחור, אורז שחור עשב טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט פילאף קינואה שחורות עם אוכמניות, ו עוגת דליה שחורה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח שני 9 מחבתות אינץ. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה ו 1/2 כפית מלח. הניחו בצד. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים בהדרגה 1 כוס חלב לתוך 1/3 כוס קקאו, ואז לטאטא עד התערובת חלקה.
בקערה גדולה שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס קיצור ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים 3 ביצים אחת אחת, מקציפים היטב עם כל תוספת, ואז מערבבים פנימה 1 כפית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החלב; מקציפים היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 40 דקות, או עד שהשכבות מתכווצות מדפנות המחבתות והצמרות קופצות לאחור כאשר לוחצים בעדינות בקצה האצבע. העוגה צפופה ולחה, לכן היזהרו לא לאפות אותה יתר על המידה. מגניב את השכבות במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותם על המדפים מגניב לחלוטין.
להכנת המילוי: בקערה קטנה מקציפים יחד 2/3 כוס סוכר, 2 כפות עמילן תירס ו 1/4 כפית מלח. בסיר על אש בינונית, שלבו 1 1/2 כוסות חלב עם תערובת סוכר.
מוסיפים 3 ריבועים שוקולד קצוץ, ומביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים עד שהתערובת סמיכה ומבעבעת, כ -3 דקות.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כפית וניל.
יוצקים לקערה ומכסים בניילון נצמד ישירות על פני השטח, כדי למנוע מהפודינג ליצור עור. מקררים עד להתקררות.
להכנת הכפור: בקערה בינונית מקציפים 1/2 כוס חמאה, 1 1/2 כפיות וניל ו -3 ביצים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים שתי כפות בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים פנימה את השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך 15 דקות בזמן שממלאים את העוגה.
להרכבת העוגה: בעזרת סכין משוננת ארוכה פורסים כל שכבה לשניים אופקית ויוצרים 4 שכבות.
מורחים את המילוי בין 3 משכבות העוגה. עוגת פרוסט עם הזיגוג, ואז להתפורר שכבת העוגה הנותרת. מקל פירורים על כל משטח קפוא של העוגה.
מפזרים שאריות פירורים מעל החלק העליון של העוגה. יש לאחסן במקום קריר ולהגיש תוך 24 שעות.