עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 28 מנות. אם יש לך סוכר מגורען, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 432 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה קטנה.
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. מקציפים קלות 1 ביצה עם מזלג בקערה קטנה ומוסיפים 1 3/4 כפות ממנו בתוספת 2 ביצים שלמות הנותרים תערובת חמאה, מכות עם מערבל עד שמנת, על 1 דקה. מקציפים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח עד רק מעורבב, ואז מערבבים שבבי.
כף 1/4 גביע הבלילה עבור כל עוגייה, סידור תלוליות 3 סנטימטרים זה מזה, על 2 דפי אפייה. לשטח תלוליות לתוך סיבובים 3 אינץ באמצעות כף היד לחה של היד שלך. טופס עוגיות שנותרו על גיליונות נוספים של קלף.
אופים, 1 גיליון בכל פעם, עד הזהב, 13 עד 15 דקות.
העברת עוגיות למדף להתקרר ולהמשיך להכין עוגיות באותו אופן באמצעות גיליונות אפייה מקוררים.
עוגיות מקורר לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.