עוגות בננה
טארט בננה הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, בתוספת 2 כפות חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות בננה מזוגגות רום, עוגות בננה עם פודינג שוקולד, ו טארט שוקולד-בננה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר ומלח ודופק להתמזג.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה. בקערה קטנה, להכות את הביצה עם המים, ולאחר מכן להוסיף אותו למעבד ואת הדופק עד בשילוב.
להעביר את הבצק למשטח עבודה ולאסוף אותו לכדור. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות שוות ולשטח כל חתיכה לדיסק 4 אינץ'. לעטוף כל דיסק פלסטיק להכניס למקרר במשך 30 דקות או עד 1 יום.
מחממים את התנור ל 350 וחמאה קלה שישה תבניות טבעת 4 על 1 אינץ ' או מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. אם משתמשים בתבניות טבעת, קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הדיסקים מאפה לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים בעדינות להקל אותם לתוך התבניות. לקצץ את כל הבליטה.
אופים את קונכיות המאפה במשך כ -30 דקות, או עד זהב בכל רחבי מבושל דרך.
בואו להתקרר לחלוטין לפני התגלגלות.
ממיסים חצי מהחמאה במחבת בינונית.
מוסיפים את 4 בננות פירה ואת הדבש ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חם למגע וחלק מאוד, על 2 דקות.
מוסיפים 2 כפות של מיץ לימון ואגוז מוסקט, מאשר להעביר את מחית לקערה כדי להתקרר לחלוטין. בקערה בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה עם הסוכר של ממתקים עד המשרד. מקפלים את מחית הבננה לתוך קצפת ומקררים.
עד 1 שעה לפני ההגשה, לחתוך את הנותרים 4 בננות 1/3 אינץ עבה לזרוק עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת בינונית.
מוסיפים את הסוכר המגורען ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד צורות קרמל ענבר, על 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ובאורך הזרוע, להוסיף את הרום. מערבבים עד חלקה.
מוסיפים את הבננות הפרוסות ומערבבים למעיל עם הקרמל.
כפית את קרם הבננה לתוך קונכיות מאפה ולארגן את פרוסות בננה מקורמל על גבי דקורטיבי.
להעביר את tartlets לקינוח צלחות. כפית כל שאריות רוטב קרמל על הבננות ועל הצלחות ומגישים.