עוגות בקלה עם מיונז אפוי נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית, טרגון, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקלה מלח עלומה עם ירקות ומיונז שום, מיונז ירוק אפרורית, ו סלמון מלח ופלפל עם מיונז ליים עם תפוחי אדמה.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה אחרת, לכסות את בקלה מלח עם מים להשרות לילה במקרר, שינוי המים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים ושוטפים את הדגים ומעבירים לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את החלב ומבשלים על חום מתון עד פתיתי cod בקלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מסננים את הבקלה וזורקים את החלב. פתית בגסות את הדגים והעברת אותו לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את תפוחי האדמה עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רק רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים היטב ולתת מגניב מעט. באמצעות הידיים שלך, לערבב את תפוחי האדמה עם הבקלה; התערובת צריכה להיות עבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
8
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום נמוך בינוני עד למכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
10
מוסיפים את הבצל הירוק לתערובת הבקלה יחד עם הקרם, הטרגון והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. לעצב את התערובת לתוך עוגות 3 אינץ', על 3/4 אינץ ' עבה. קמח קלות את העוגות ומניח אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה. עבודה בקבוצות, מטגנים את עוגות הבקלה, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מסננים על מגבות נייר ולשמור חם בזמן שאתה מבשל את העוגות הנותרות.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.