קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות בראוני

עוגות בראוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קאפקייקס בראוניז. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 307 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגות בראוני, עוגות בראוני, ו עוגות בראוני.

הוראות

1
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה קטנה מקציפים ביצה וסוכר. מערבבים פנימה תערובת וניל ושוקולד. מוסיפים קמח בהדרגה; מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
3
אופים בחום של 325 דולק למשך 20-25 דקות או עד שהצמרות מתחילות להיסדק. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קאפקייקס עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "