עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות
עוגות בראוני שוקולד כפולות חמות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו בראוני Paleo שוקולד כפול, בראוני שוקולד-קרמל כפול, ו גרנולה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח 8 כוסות במחבת מאפין בגודל סטנדרטי. בסיר קטן, להמס את החמאה.
מוסיפים חמישית משוקולד החלב ומקציפים עד מומסים.
בקערה קטנה, לטאטא את קמח העוגה עם קמח כל המטרה, אבקת קקאו ממותק ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית עד חיוור ועבה, על 5 דקות. לנצח בתמצית הוניל. מקציפים בתערובת השוקולד המומסת והמרכיבים היבשים ב-3 תוספות, מגרדים את הקערה מדי פעם עם מרית. מערבבים בשוקולד הקצוץ הנותר.
כפית את הבלילה עוגה לתוך כוסות מאפין מוכן ואופים במשך כ 22 דקות, עד העוגות עלו קפיצי.
תן לעוגות להתקרר במחבת מאפין במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם על מתלה חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות יותר.
מגישים את העוגות חמות, עם גלידה.