עוגות גבינה ותפוחים וגרוייר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חמוציות, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגות תפוחים Gruyère, גבינה בגריל Gruyère עם סלט תפוחים, ו Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם תנור 204°. unroll קרום העוגה; לגלגל כל קרום לתוך 12 אינץ עגול. באמצעות חותך עגול 3 1/2 אינץ', לחתוך 10 סיבובים מכל קרום, rerolling בצק במידת הצורך. לחץ על כל סיבוב לתוך ungreased רגיל בגודל מאפין כוס.
בקערה בינונית, מערבבים תפוח וקוביות גבינה; מניחים בצד.
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט, לבשל 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
הסר מהחום; מערבבים לתוך תערובת תפוח. כף כף גדושה תפוח-תערובת שאלוט לתוך כל כוס.
אופים 24 עד 27 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת. מגניב מחבתות 5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים אגוזים, חמוציות וקורנית. כפית על תערובת אגוז כפית על כל טארט. אם תרצה, לקשט טארטים עם גבעולים טימין נוספים.