עוגות גריסים וגמבו
מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות שיבולת שועל וגמבו יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שיבולת שועל רגילה, תבלין קריאולי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו שרימפס וסרטן גאמבו על גריסים, רוטב גאמבו על גריסים מאבן, ו גריסים ועוגות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק וחלב לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל; לחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מעובה.
להמיס 3 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; להוסיף נקניק והבא 3 מרכיבים, ו מוקפץ 5 דקות. מערבבים תערובת נקניק לתוך שיבולת שועל מבושל. כף 1 תערובת שיבולת שועל מעוגלת כף לתוך כל כוס של 3 משומן קלות 12 כוס מחבתות מאפין מיניאטורי, לחיצה קלה.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור. הפוך כניסה במרכז של כל טארט, באמצעות גב של כף. מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים תיל (כ -30 דקות).
הסר מחבתות; מקום במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול.
מפזרים שרימפס במיה עם תיבול קריאולי. ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שרימפס במיה, ו לטגן 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. אשכול 1 שרימפס 1 פרוסת במיה על כל שיפוד; מקום 1 שיפוד על כל טארט.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או רק עד חם.