זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוגות פודינג תבלין דלעת, עוגות פודינג קרמל דלעת, ו עוגות דלעת פרליין: עוגות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 24 כוס מאפין עם מאפין נייר קו liners.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. מקציפים את מחית הוניל והדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
3
מערבבים את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ותבלינים פשטידת דלעת יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ערבוב רק עד מעורבב
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
על הסוכר של קונדיטורים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין ואופים במשך 20-25 דקות או עד צמרות זהובות ו toothpick מוכנס יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני removing.In קערת ערבוב, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערה שנייה, לנצח את גבינת שמנת, חמאה, ממתקים סוכר, וניל ומיץ לימון עד שמנת. מערבבים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת. תזגגי את העוגות.