עוגות הגבינה של ג'ינה פימנטו
ג'ינה של פימנטו גבינה עוגות דורש על 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 ומחירו 97 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, צ'ילי, ג' לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגות סרטן עם מאיו פימנטו חריף, גבינת עיזים שיכורה של ג'ינה, ו בתוספת שאלות ותשובות עם "קוסם גבינה" ג'ינה פרייז!.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לציפוי: מבשלים את הבייקון, על אש בינונית במחבת קטנה, עד שהוא פריך.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז ומצננים, ואז קוצצים ומניחים בצד.
מערבבים את שאר החומרים, למעט הבצל הירוק, בקערה בינונית ומערבבים היטב. מקררים במשך 2 שעות.;
לבלילה: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח, קמח התירס, הסוכר, הביצים, חלב החמאה ו -3 כפות חמאה מומסת.
קולים בצל וג ' לפנוס בעזרת 1/4 כף חמאה, כ -2 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל וצ ' ילי.
מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים לבלילה.
ריססו 2 (קיבולת 12) מחבתות מאפינס בתרסיס טפלון. ממלאים את התבניות 3/4 מלאות בבלילה.
אופים 12 עד 15 דקות עד להזהבה.
בואו להתקרר ולכפור בתערובת גבינת פימנטו.
מקשטים עם בייקון קצוץ ובצל ירוק קצוץ.
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 3 חודשים.