קיש פטריות אספרגוס
קיש פטריות אספרגוס דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 94 סנט למנה מנות. לארוחה זו יש 204 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-19 גרם שומן למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, חמאה, בזיליקום וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24%, וזה לא כל כך מדהים. נסו קיש אספרגוס ופטריות, קיש אספרגוס ופטריות וקיש אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה; קצוות חליל.
מניחים אספרגוס בסלסלת אדים; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ' מים. להביא לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
במחבת גדולה מטגנים בצל ופטריות בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה אספרגוס.
מעבירים לקרום. בקערה קטנה טורפים את הביצים, השמנת, הבזיליקום, המלח והפלפל; יוצקים מעל.
אופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת עבור קיש. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.