קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגות הליבוט

עוגות הליבוט
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם $1.18 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות הליבוט יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מרגרינה ללא חלב, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), ו עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים קלות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.מועכים את תפוחי האדמה, ולתת להם להתקרר מעט.בעוד תפוחי האדמה מתקררים, להמיס את המרגרינה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
הסר את הבצל, להוסיף את הליבוט ומבשלים עד אטום ברחבי, לשבור דגים לחתיכות בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הליבוט, יחד עם כל מרגרינה הנותרים מן המחבת, לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים היטב.
7
מוסיפים את הביצה המוכה ו 2 כפות של פולנטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.טופס את התערובת לתוך 16 עוגות (2-1/2 אינץ ' רחב) באמצעות 1/4 כוס חלק כדי ליצור כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטהפולנטה
(קיבלר)(קיבלר)
8
מפזרים את שאר הפולנטה על צלחת גדולה, ומעילים קלות את עוגות הדגים בפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיף את עוגות הדגים בקבוצות, בישול על 3 עד 4 דקות לכל צד, עד השחמה מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.