קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות חמאה

עוגות חמאה
מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 607 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמרים, סוכר חום בחוזקה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגות פודינג חמאה, עוגות חמאה, ו עוגות Pecan-Buttermilk הלבשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס מדידת כוס, מוסיפים את המים החמים, מערבבים בשמרים ואת כפית 1/2 של סוכר ולתת לפרוח עד קצף, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מערבבים את קמח התירס, קמח, מלח וסוכר חום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת השמרים לתוך מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
שלב את חלב החמאה וביצים באותה כוס מדידה המשמשת את השמרים, ולהוסיף אותו לתערובת השמרים והקמח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מערבבים היטב עם מקצף. להפריש במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה, להוסיף 1/3 של השמן כף חמאה וחום עד חם. מצקת 2 אונקיות של הבלילה לכל עוגה לתוך המחבת, לבשל במשך 2 עד 3 דקות, להעיף, ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מצקתמצקת
7
הסר את העוגה לצלחת מרופדת מגבת, ואז מפזרים קלות עם מלח ים. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת שמן וחמאה נוספים לכל אצווה. מסדרים את עוגות המעדר על מגש הגשה ומגישים מיד עם חמאה מולסה חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
בקערה קטנה, להכות את החמאה עם מערבל יד עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את המלח, קאיין, ומולסה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
טיפ גיא: אם יש לך זמן, להפוך את תערובת החמאה החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור אותו לתוך גליל. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, על 1 שעה. חותכים לתוך סיבובים 1/4 אינץ ומגישים עם עוגות מעדר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות