עוגות יד דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד דובדבן. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות יד דובדבן, עוגות יד דובדבן, ו עוגות יד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון.
מוסיף את החמאה וקיצור ודופק עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה.
טפטוף ב 6 כפות מי קרח ודופק עד הבצק מתחיל לבוא יחד.
להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף ולשים קלות להפגיש. טופס לתוך דיסק, לעטוף בניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מערבבים את הדובדבנים, סוכר מגורען, קינמון ומלח בסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד הדובדבנים הם עסיסיים והסוכר מתמוסס, על 5 דקות. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב, 5 דקות יותר. כפית על 2 כפות של מיץ לתוך קערה קטנה; מערבבים את קורנפלור עד מומס.
יוצקים את תערובת קורנפלור לתוך הסיר ולהמשיך להתבשל, ערבוב, עד עבה מאוד, 6 עד 8 דקות יותר.
להעביר לקערה, מערבבים במיץ לימון ולתת מגניב.
מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל כל כדור לתוך סיבוב 6 1/2 אינץ', באמצעות קמח קטן ככל האפשר. מחסנית את הסיבובים בין חתיכות נייר קלף ומקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
הסר את הבצק מהמקרר ולתת לעמוד 5 דקות.
מניחים 2 כפות מילוי דובדבן במרכז כל סיבוב, ולאחר מכן לקפל במחצית כדי לסגור את הקצוות כדי לאטום.
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 360 מעלות F. מטגנים את העוגות ב 2 קבוצות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 3 דקות.
העברה למתלה כדי מגניב. אבק עם סוכר של ממתקים.