עוגות יד דובדבן צלויות
פשטידות יד דובדבן קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר דמרארה, מים קרים כקרח, וודקה קרה כקרח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו פשטידות יד ריבת דובדבנים, עוגות יד דובדבן, ו עוגות יד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1/2 חמאה כוס לקוביות קטנות; חמאת צינה וממרח שקדים 15 דקות. מערבבים יחד קמח ומלח.
חותכים חמאה וממרח שקדים לתערובת קמח עם בלנדר מאפה עד שהוא דומה לאפונה קטנה. בהדרגה מערבבים וודקה 1/4 כוס מים קרים כקרח עם מזלג, ערבוב רק עד הבצק מתחיל ליצור כדור ועלים הצדדים של קערה, להוסיף עד 1 כף. עוד מים במידת הצורך.
מניחים את הבצק על עטיפת פלסטיק; צורה לדיסק שטוח.
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. לעצב כל אחד לכדור. לשטח כל אחד למעגל 3 אינץ 'על משטח מקומח קלות; להתגלגל למעגל 5 אינץ'. מחסנית עיגולים בין שכבות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה. מחסנית כיסוי עם פלסטיק לעטוף; צמרמורת 2 עד 24 שעות.
מורחים דובדבנים קפואים בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומנת קלות; מפזרים 4 כף. דמררה שוגר.
אופים 25 דקות או עד מיץ מתחיל להתעבות, ערבוב כל 10 דקות.
הסר מהתנור; מיד לגרד דובדבנים ומיץ לתוך קערה, באמצעות מרית גומי. מערבבים דובדבנים יבשים ו-3 המרכיבים הבאים; מכסים בניילון נצמד. מגניב לחלוטין (45 דקות).
עבודה עם מעגל 1 בכל פעם, כפית 1 כף ערימות כף. תערובת דובדבנים למרכז של כל עיגול בצק; לקפל בצק על מילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
מניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
להקציף יחד ביצה 1 כף. מים.
מברשת פשטידות עם תערובת ביצים.
חותכים 1 עד 2 חריצים בחלק העליון של כל עוגה; מפזרים סוכר Demerara הנותרים.
אופים ב 425 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הסר מחבת מתלה חוט, מגניב 15 דקות.