עוגות יין סוביניון בלאן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו עוגות יין סוביניון בלאן, עוגת סוביניון בלאן פאונד, ו סוביניון בלאן אפרסק סנגריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס יין, שמן, ביצים 2 כפיות קליפת לימון. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים 20 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, חמאה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח 1/3 כוס יין 1 כפית קליפת לימון. אם הזיגוג עבה מדי, להכות יותר יין כמה טיפות בכל פעם. עוגות פרוסט.
מפזרים סוכר ופנינים צהובים.