עוגות ירח תוצרת בית
גשו לסופר וקנו חצי שוקולד, אבקת אפייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פשטידות ירח תוצרת בית – פשטידות Creamsicle תפוזים, S ' mores עוגת ירח עם מרשמלו תוצרת בית, ו עוגות ירח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמחים, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה וקינמון בקערה גדולה עד לשלב מלא.
חותכים חמאה לקוביות ומכים במערבל לעמוד עד רכות.
מוסיפים סוכר, ותמצית לחמאה ומכים עד בשילוב טוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים עד שהתערובת מתפוררת מתפתחת.
מוסיפים דבשה, ואז חלב עד הבצק הנוקשה נוצר. בצק רגוע לשעה אחת. מחממים תנור ל 350° F
מרדדים בצק, על 1/4? עבה (או קצת פחות) על משטח לאבק קלות.
חותכים מעגלים החוצה עם חותך עוגיות.
אופים עד הקצוות מעט חום, על 15 דקות.
מורחים קרם מרשמלו על חצי מהעוגיות המקוררות ומעל עם עוגיה אחרת, מכינים כריך.
מניחים כריכי מרשמלו במקפיא במשך כ -30 דקות. באמצעות דוד כפול (או קערה להגדיר מעל מים רותחים בקושי) להמס/מזג שוקולד ושמן, ערבוב מדי פעם. בזהירות לטבול כל כריך בשוקולד עד מכוסה.
העברה למתקן קירור עם נייר קלף מתחת (כדי לתפוס את הטפטוף) לאחר כ -20 דקות להעביר למחבת מרופדת קלף ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד הציפוי הוא מוצק (זה עלול לקחת כמה שעות) לאחסן במיכל הדוק אוויר.