עוגות לבה שוקולד עם קרם פיסטוק
אם יש לך חלב, ביצים, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגות שוקולד לבה, ו עוגות לבה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; לעבד עד צורות להדביק מתפוררים (כ 3 1/2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מניחים 1/4 חמאת פיסטוק כוס, 1 1/4 כוסות סוכר, קקאו, ביצים, וחלבוני ביצה על גבי דוד כפול; מערבבים היטב עם מקציף.
מוסיפים שוקולד; מבשלים מעל מים רותחים עד שהשוקולד נמס והסוכר מתמוסס (כ-3 דקות).
הסר מהחום; הוסף אבקת אפייה ווניל. מערבבים עם מקצף עד חלקה. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. צ ' יל 2 שעות.
מניחים 1/4 כוס חמאת פיסטוק ו 1/2 כוס סוכר במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חלב ומלח; תהליך עד חלקה. זן תערובת דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 4 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; לשפוך לתוך קערה. כיסוי וצינה.
אופים עוגות ב 450 במשך 9 דקות או עד כמעט להגדיר (מרכזי לא יהיה המשרד).
בואו להתקרר במחבת 5 דקות. הפוך כל עוגה על צלחת קינוח; לטפטף עם רוטב.
מקשטים עם אבקת סוכר, אם תרצה.