קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות לבה שוקולד עם קרם פיסטוק

עוגות לבה שוקולד עם קרם פיסטוק
אם יש לך חלב, ביצים, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגות שוקולד לבה, ו עוגות לבה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; לעבד עד צורות להדביק מתפוררים (כ 3 1/2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים 1/4 חמאת פיסטוק כוס, 1 1/4 כוסות סוכר, קקאו, ביצים, וחלבוני ביצה על גבי דוד כפול; מערבבים היטב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת פיסטוקחמאת פיסטוק
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים שוקולד; מבשלים מעל מים רותחים עד שהשוקולד נמס והסוכר מתמוסס (כ-3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מהחום; הוסף אבקת אפייה ווניל. מערבבים עם מקצף עד חלקה. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. צ ' יל 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים 1/4 כוס חמאת פיסטוק ו 1/2 כוס סוכר במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת פיסטוקחמאת פיסטוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים חלב ומלח; תהליך עד חלקה. זן תערובת דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 4 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הסר מהחום; לשפוך לתוך קערה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים עוגות ב 450 במשך 9 דקות או עד כמעט להגדיר (מרכזי לא יהיה המשרד).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו להתקרר במחבת 5 דקות. הפוך כל עוגה על צלחת קינוח; לטפטף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מקשטים עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים