עוגות ליים מפתח
עוגות לימון עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. אם יש לכם גרידת ליים, חלב מרוכז, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות.
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין.
כדי להכין מילוי סיד מפתח, מערבבים יחד את כל החומרים בקערה בינונית עד מעורבב. צ ' יל 1 שעה או עד עבה. עושה 2 כוסות. ממלאים כל קאפקייק עם מילוי סיד מפתח.
כדי למלא קאפקייקס, הכנס את קצה כף עץ או יתד למרכז הקאפקייקס כדי לעשות חור. למלא שקית מקפיא פלסטיק zip-top עם מילוי או ציפוי. השתמש מספריים או מזמרה מטבח כדי לגזור על 1/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק; להכניס את התיק לתוך החור של הקאפקייקס. לסחוט בעדינות עד מילוי מגיע לחלק העליון של כל עוגה.
כדי להכין קצפת, להכות שמנת קצפת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים וניל וסוכר, ומכים עד פסגות נוקשות טופס. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. עושה 3 כוסות. כפור כל קאפקייק עם קצפת טרייה. למעלה עם פירורי קרקר גרהם וקליפת סיד.