עוגות לימון
עוגת לימון היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. אם יש לך prebaked פגזי פילו כגון אתונה, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות לימון, עוגות לימון, ו עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מסננת בסדר meshed מעל קערה.
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לתוך מחבת ולהביא לרתוח על אש נמוכה. בקערה שמתאימה למחבת בלי לגעת במים, מערבבים מיץ וגרידת ביצים, חמאה, מלח וסוכר כוס 1. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גמישה חסינת חום, עד החמאה נמסה, סוכר מומס תערובת מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, 20 עד 25 דקות. (אל תאפשר לו לרתוח.)
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה; הקש פלסטיק לעטוף על פני השטח של תערובת. להירגע לפחות 10 שעות. (Curd יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר והוא יכול להיות מורכב עד 5 ימים קדימה.)
מניחים פגזי טארט על תבנית אפייה; אופים במשך 5 דקות.
קצפת עם כפית 1. סוכר עד פסגות רכות טופס. כיסוי וצינה. ממש לפני ההגשה, לשים כפית גדושה של לימון curd לתוך כל קליפה. (כיסוי וצינה כל תוספת גבינה.) מקטרת או כפית קצפת על גבי כל טארט.