קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות מאסה מטוגנות עם גבינה (Arepas de Queso)

עוגות מאסה מטוגנות עם גבינה (Arepas de Queso)
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 174 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח אריפה, חמאה, מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות מאסה מטוגנות ומתוקות, ארפות בגריל עם גבינת פרמר (או Queso Blanco), ו עוגות מסא צ'יפוטלה עם פיקו דה גאלו וגבינת עיזים (יום שני ללא בשר).

הוראות

1
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים קמח arepa, מלח, סוכר, ומוצרלה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים חלב חם ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
תנו לתערובת לעמוד עד שהחלב נספג מספיק כדי שבצק רך ייווצר, 1 עד 2 דקות (הבצק ימשיך להתקשות).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
טופס בצק לתוך 12 כדורים (כ 2 אינץ 'קוטר) ו לשטח בין כפות הידיים לתוך 3 1/2 - עד 4 אינץ' קציצות (בערך 1/3 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
שמן כפות חום במחבת nonstick גדול מעל חום נמוך בינוני עד חם, ואז לבשל 3 או 4 arepas עד מבושל דרך וזהב בכתמי, 6 עד 8 דקות בכל צד. הפוך ארפה יותר באותו אופן, הוספת שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'