קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות סנט ג'ון Eccles

עוגות סנט ג'ון Eccles
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות סנט ג'ון Eccles. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום, קמח חזק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגות אקלס, עוגות אקלס, ו עוגות אקלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את בצק עלים: לנפות את הקמח לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף את המלח ואת החמאה חתוכה. לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד התערובת נראית כמו פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המים והחומץ, ומערבבים למשחה מוצקה. צורה לכדור, לעטוף בסרט נצמד, ולהשאיר במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
למחרת, להוציא את המאפה מהמקרר ולהשאיר אותו לרכך במשך 1-2 שעות. החמאה הנותרת צריכה להיות בטמפרטורה זהה למאפה (אם החמאה רכה מדי היא תימס ותישפך מתוך המאפה, ואילו אם היא קשה מדי היא תפרוץ מתוך המאפה ותהרוס את הנשיפה שלך). דרך טובה להשיג את הטמפרטורה הנכונה היא לשים את החמאה בין כמה גיליונות של קלף אפייה (או להשתמש מחדש בעטיפות החמאה שלך), מכה עם מערוך כדי לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
כאשר החמאה והמאפה מוכנים, מרדדים את הבצק שלך. קודם מגלגלים אותו לריבוע, ואז מגלגלים כל צד בתורו כדי להרחיב את הריבוע לצלב. השאר את המרכז עבה, שמירה על הקצוות ואת הצדדים מרובע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את החמאה במרכז המאפה, דפוס אותו לגודל הנכון במידת הצורך. לאחר מכן לעטוף את הזרועות של הצלב שלך סביב החמאה: להתחיל על ידי לשים את הזרוע השמאלית על החמאה, ואז את הזרוע הימנית על הזרוע הראשונה, הבא את החלק העליון ולבסוף את הזרוע התחתונה. ארבע הזרועות של הצלב שלך צריך להוסיף עד לאותו עובי כמו מרכז הבצק. עכשיו יש לך חמאה בחבילת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
הפוך את הבצק שלך כך התפר העליון הוא בצד ימין ולגלגל אותו על משטח מקומח לתוך מלבן על 8 אינץ 'רחב ו 28 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברישים את הקמח העודף, ואז מקפלים את המלבן בשלוש, כמו מכתב, עם קצה אחד של המלבן למרכז והקצה השני מעל זה. תן את המאפה רבע סיבוב, כך התפר הוא בצד ימין, ואז להתגלגל החוצה לקפל שוב. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר לנוח במקרר במשך כ 4 שעות. חזור על פעמיים נוספות, כך שיש לך התגלגל את המאפה וחמאה שש פעמים, מנוחה זה אחרי כל שני סיבובים. לבסוף, לעטוף אותו בניילון נצמד ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. זה גם שומר היטב במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה והסוכר יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לחומרים יבשים, לערבב היטב, ולאחר מכן להשאיר להתקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מגלגלים את בצק עלים החוצה 1/3 אינץ 'עבה לחתוך עיגולים כ 3 1/2 אינץ' בקוטר. על הכפית הזאת כתם של תערובת המילוי שלך במרכז המעגל, ולמשוך את הצדדים של המאפה כדי לכסות את המילוי. לאטום אותו עם האצבעות שלך, ואז להפוך אותו ולחתוך את החלק העליון. צבע את החלק העליון עם ביצה לבן, ואז לטבול אותו לתוך הסוכר. עוגות Eccles מוכנות עכשיו לאפות במשך 15 עד 20 דקות בתנור חם עד בינוני; לפקוח עין על אותם, כך שהם לא לשרוף. הם יכולים להיאכל חם או קר, כפי שציינתי קודם לכן, הם נפלאים במיוחד כאשר אכלו עם גבינת לנקשייר.
מרכיבים שתצטרך
לנקשיירלנקשייר
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסיבה שאנחנו לחתוך את החלק העליון של עוגת Eccles שלוש פעמים היא עבור השילוש הקדוש (ובכן, זה מה שנאמר לי).