עוגות סנט ג'ון Eccles
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות סנט ג'ון Eccles. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום, קמח חזק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגות אקלס, עוגות אקלס, ו עוגות אקלס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את בצק עלים: לנפות את הקמח לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף את המלח ואת החמאה חתוכה. לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד התערובת נראית כמו פירורי לחם.
מוסיפים את המים והחומץ, ומערבבים למשחה מוצקה. צורה לכדור, לעטוף בסרט נצמד, ולהשאיר במקרר לילה.
למחרת, להוציא את המאפה מהמקרר ולהשאיר אותו לרכך במשך 1-2 שעות. החמאה הנותרת צריכה להיות בטמפרטורה זהה למאפה (אם החמאה רכה מדי היא תימס ותישפך מתוך המאפה, ואילו אם היא קשה מדי היא תפרוץ מתוך המאפה ותהרוס את הנשיפה שלך). דרך טובה להשיג את הטמפרטורה הנכונה היא לשים את החמאה בין כמה גיליונות של קלף אפייה (או להשתמש מחדש בעטיפות החמאה שלך), מכה עם מערוך כדי לרכך אותו.
כאשר החמאה והמאפה מוכנים, מרדדים את הבצק שלך. קודם מגלגלים אותו לריבוע, ואז מגלגלים כל צד בתורו כדי להרחיב את הריבוע לצלב. השאר את המרכז עבה, שמירה על הקצוות ואת הצדדים מרובע.
מניחים את החמאה במרכז המאפה, דפוס אותו לגודל הנכון במידת הצורך. לאחר מכן לעטוף את הזרועות של הצלב שלך סביב החמאה: להתחיל על ידי לשים את הזרוע השמאלית על החמאה, ואז את הזרוע הימנית על הזרוע הראשונה, הבא את החלק העליון ולבסוף את הזרוע התחתונה. ארבע הזרועות של הצלב שלך צריך להוסיף עד לאותו עובי כמו מרכז הבצק. עכשיו יש לך חמאה בחבילת מאפה.
הפוך את הבצק שלך כך התפר העליון הוא בצד ימין ולגלגל אותו על משטח מקומח לתוך מלבן על 8 אינץ 'רחב ו 28 אינץ' ארוך.
מברישים את הקמח העודף, ואז מקפלים את המלבן בשלוש, כמו מכתב, עם קצה אחד של המלבן למרכז והקצה השני מעל זה. תן את המאפה רבע סיבוב, כך התפר הוא בצד ימין, ואז להתגלגל החוצה לקפל שוב. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר לנוח במקרר במשך כ 4 שעות. חזור על פעמיים נוספות, כך שיש לך התגלגל את המאפה וחמאה שש פעמים, מנוחה זה אחרי כל שני סיבובים. לבסוף, לעטוף אותו בניילון נצמד ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. זה גם שומר היטב במקפיא.
כדי להפוך את המילוי, להמיס את החמאה והסוכר יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לחומרים יבשים, לערבב היטב, ולאחר מכן להשאיר להתקרר לפני השימוש.
מגלגלים את בצק עלים החוצה 1/3 אינץ 'עבה לחתוך עיגולים כ 3 1/2 אינץ' בקוטר. על הכפית הזאת כתם של תערובת המילוי שלך במרכז המעגל, ולמשוך את הצדדים של המאפה כדי לכסות את המילוי. לאטום אותו עם האצבעות שלך, ואז להפוך אותו ולחתוך את החלק העליון. צבע את החלק העליון עם ביצה לבן, ואז לטבול אותו לתוך הסוכר. עוגות Eccles מוכנות עכשיו לאפות במשך 15 עד 20 דקות בתנור חם עד בינוני; לפקוח עין על אותם, כך שהם לא לשרוף. הם יכולים להיאכל חם או קר, כפי שציינתי קודם לכן, הם נפלאים במיוחד כאשר אכלו עם גבינת לנקשייר.
הסיבה שאנחנו לחתוך את החלק העליון של עוגת Eccles שלוש פעמים היא עבור השילוש הקדוש (ובכן, זה מה שנאמר לי).