עוגות סרטנים מאת מייקל דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 65. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך עירית, מלח כשר, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו עוגות הסרטן הישנות של אביט גריל-עוגות הסרטנים האלה ידועות בכך שאין להן מילוי, והרבה טעם, עוגות המטגנים של סבתא רבא של מייקל, ו עוגות סרטנים כמו בקתת הסרטנים של ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים ביצים, מיונז, פטרוזיליה, עירית, תיבול פירות ים, חרדל, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בעדינות בשר סרטנים לתוך תערובת הביצה. מקפלים קרקרים כתושים לתוך תערובת הסרטן בכמויות קטנות רק עד התערובת מחזיקה יחד. מחלקים את התערובת לקציצות 3 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
מיונז
סרטן
קרקרים
חרדל
פטרוזיליה
עירית
פלפל
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים כמות קטנה של שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים קציצות בשמן חם עד השחמה ובישל דרך, על 2 דקות לכל צד.
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.