לכו לחנות ותביאו תבלינים, עשבי תיבול, פירורי לחם מתובלים, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. וזה טוב. נסו עוגות סרטנים ברוטב טרטר חריף, עוגות סרטנים פריכות ברוטב טרטר, ו עוגות סרטנים לואיזיאנה עם רוטב טרטר קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
רוטב טרטר חצוף:בקערה קטנה לשלב את כל החומרים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בשקית ניילון קטנה למחוץ את קרקרים מלוחים במקום לתוך צלחת רדודה. לדלות את עוגות הסרטן נוצרו בקלילות לתוך קרקרים מרוסקים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
לכריכה
סרטן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן חם, מטגנים עוגות סרטנים בקבוצות במשך כ 3 דקות לכל צד או עד רק חום זהוב.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.