עוגות סרטנים עם שמיר מיונז
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצלים באביב, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות סרטנים עם מיונז פלפל אדום, קציצות סרטן עם מיונז צ'ילי אדום, ו עוגות סרטנים ומיונז קארי עם סלט תפוחים.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים במשך כ 15 דקות, לנקז, ואז לחזור למחבת ולהשאיר קיטור יבש במשך כ 5 דקות. מחית, ואז להשאיר להתקרר.
בקערה גדולה לערבב את בשר סרטנים, צלפים, בצל אביב, גרידת לימון וחצי מיץ עם חצי שמיר. מערבבים את פירה עם כמה תיבול, ואז לעצב לתוך 12 קציצות עגולות ומסודרות.
העבר אלה לצלחת ולשים במקרר במשך 20 דקות כדי המשרד למעלה.
כדי להפוך את מיונז שמיר, לערבב את מיונז עם מיץ לימון הנותרים שמיר. שים את זה במקרר לאחר כך.
שים את הקמח, ביצה ופירורי לחם על 3 צלחות נפרדות. אבק את עוגות הסרטן בכל רחבי עם הקמח, ואז לטבול לתוך הביצה ולבסוף מעיל עם פירורי לחם.
הוסף מספיק שמן חמניות למחבת רדודה לבוא על 1cm בצד.
מחממים את השמן, ואז בזהירות להחליק את עוגות הסרטן ב; ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. מבשלים כ 3 דקות בכל צד עד שהם פריך וזהב.
ניקוז על נייר מטבח. בשלב זה אתה יכול פופ את עוגות הסרטן לתנור כדי להתחמם או לשרת מיד עם מיונז שמיר ופלחי לימון נוספים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו גריג ' יו., ריזלינג
סרטן ניתן לזווג עם שרדונה, פינו גריג ' יו, ריזלינג. סרטן צונן טעים מאוד עם פינו גריג ' יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) ניתן להתאים עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.