עוגות עלה סתיו
המתכון עוגות עלה סתיו מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך כוסות אפייה, ציפוי שוקולד עשיר וקרם, תערובת עוגת השטן מזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכונים דומים: עוגות תפוז עלה סתיו, גזירי עלה סתיו, ו פשטידות עלי סתיו מתובל.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל).
מניחים כוסות אפייה ריינולדס בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור 24 עוגות. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, במקום גיליון 12 אינץ 'של נייר שעווה על גיליון עוגיות; סמן ריבוע 8 אינץ' על נייר שעווה. מניחים לסירוגין כפות של שוקולד מומס וריבת חמאה על נייר שעווה. עם מרית קטנה, מערבולת יחד עבור אפקט משובש, מתפשט לכיכר 8 אינץ'. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
הסר מהמקרר; תן לעמוד על 10 דקות או עד מעט מתרכך. השתמש 1 1/2 אינץ עלה חותך עוגיות לעשות 24 עלה גזורים. בזהירות להסיר גזרי נייר עם מרית; מניחים על גיליון אחר נייר מצופה נייר שעווה. להכניס למקרר עד המשרד, כ -5 דקות.
מקשטים עם גזרי עלים. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.