עוגות פודינג אננס
עוגות פודינג אננס עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם סוכר, נתחי אננס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות אננס הפוכות, מיני עוגות אננס, ו מיני אננס הפוך עוגות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מניחים קומקום תה מלא על אש בינונית-נמוכה. ריססו ארבעה 1 כוס רמקינס אטומים לתנור בתרסיס בישול ללא מקל.
מפרידים את הביצים ומכניסים את הלבנים לקערה מעט גדולה יותר. בעזרת מערבל ידני מקציפים את החלבונים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. הניחו בצד. כדי החלמונים, מוסיפים את הסוכר והיכו עד שהסוכר מתמוסס והצבע הפך צהוב חיוור.
מוסיפים את מיץ האננס והווניל. מנפים פנימה את הקמח והמלח ומערבבים היטב.
מקפלים את הלבנים לתערובת החלמון. מחלקים את הבלילה בין הרמקינס.
מניחים את הרמקינס לתבנית אפייה ויוצקים מים חמים עד שהם מגיעים לחצי הדרך במעלה דפנות הרמקינס.
אופים את עוגות הפודינג עד להתייצבות, כ -20 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. להגשה מקשטים בנתחי אננס.