עוגות פטל חמות עם טפטוף סוכר כתום
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו להכין עוגות פטל חמות עם טפטוף סוכר כתום בבית. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרידת תפוזים, אבקת אפייה, חמאה וביצים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות פטל חמות עם טפטוף סוכר כתום, טארט אפרסק כפרי עם רסס פטל, ו פטל אוכמניות ליים טפטוף עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
קו 12 חור מאפין פח עם תיבות מאפין נייר. להטות את המרכיבים הראשונים 8 לתוך קערה גדולה להכות עם מקציף חשמלי עד חלקה. מקפלים את פטל כתוש דרך הבלילה.
מחלקים את הבלילה בין המקרים (הם צריכים להיות כמחצית מלאים) ואופים במשך 20-25 דקות או עד הזהב ופשוט המשרד. הפוך את ציפוי על ידי ערבוב יחד את מיץ תפוזים וסוכר עד מעורבב היטב.
הסר את העוגות מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
טפטוף כל אחד עם תערובת קרום כתום וסוכר. למעלה עם תוספת פטל לשרת.