עוגות קוקוס חפוז עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 738 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכריות מנטה, חלב, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. נסו Quiche Quickie Quickie Quickie, פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס} (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 2 (12 חלק) שימורי מאפין עם liners קאפקייקס נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
תנור
3
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את תערובת העוגה, מים, שמן, ביצים ותמצית קוקוס במהירות בינונית עד לחלח וחלק. מערבבים את הקוקוס הקצוץ. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין קופסאות המאפין. החובט כמעט ימלא כל אונייה לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוס
תערובת עוגה
קוקוס
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מגש מאפינס
קערה
4
אופים עד המאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות, או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
העברה למתלה כדי מגניב.
6
כאשר מגניב, לשים את הדובדבן עם כפות או מריות קטנות יחד עם קערות של תוספות cupcake לילדים לקשט עוגות משלהם.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
7
בקערה של מערבל חשמלי גדול, באמצעות מצורף ההנעה, מקציפים את החמאה במהירות גבוהה עד רך מאוד. בינתיים, מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה. באמצעות נפה גדולה, לנפות קילו סוכר של ממתקים על הקלף. זה עוזר למנוע clumping, ועושה את הערבוב קל יותר. מנמיכים את המהירות של המיקסר, ו, באמצעות הקלף כמו משפך, לשפוך את הסוכר לתוך הקערה ומערבבים לאט עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
משפך
נפה
בלנדר
קערה
8
מוסיפים את החלב ומערבבים עד לשלב. לנפות את הפאונד השני של סוכר על גיליון הקלף. שוב במהירות נמוכה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. לאחר שילוב, לנפות את הסוכר שנותר ולהוסיף אותו עם וניל ומערבבים. ברגע שהוא משולב, להפוך את המערבל להאיץ להכות את הדובדבן עד אור מאוד רך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ציפוי
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
אם תרצה, לחלק את הדובדבן לקבוצות קטנות וצבע עם צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
ציפוי
10
מורחים את הדובדבן על קאפקייקס מקורר בזמן בטמפרטורת החדר. מקררים כל שאריות הדובדבן, אבל הקפד לתת לו לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש. מקציפים מחדש את הציפוי כדי להפוך אותו רך שוב.