עוגות קטיפה עם שוקולד
גשו לסופר וקנו מלח, אבקת קקאו, קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, עוגות קטיפה עם שוקולד, ו עוגות קטיפה עם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. קו 24 כוסות מאפין עם ספינות נייר.לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו. הגדר aside.In קערה בטוחה במיקרוגל, פירורי מיקרוגל ב 50% כוח 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב ב 30 שניות intervals.In קערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. לגרד צדדים של קערה ולהכות את הוניל.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
הוסף פירורי שוקולד מומסים; לנצח עד blended.By יד או עם המהירות הנמוכה ביותר של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. הכה במהירות נמוכה (או ביד) עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קפה חם ומערבבים עד חלקה.
אופים ב 350° במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, ולתת מגניב לחלוטין