עוגות שוקו חם לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד חמות לבנות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חטיפי שוקולד אפייה, תערובת עוגת בטי, אפיית קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אספרסו קאפקייקס עם שוקולד חלב גנאש וזיגוג שוקולד לבן, עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגיות חמאת קקאו עם קצפת שוקולד ופופרות שוקולד לבן תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. מיקרוגל 4 עוז של שוקולד לבן על גבוה 30 עד 60 שניות, ערבוב פעם אחת, עד שוקולד ניתן לערבב חלקה; להפריש.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים בשוקולד לבן נמס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים לפי ההוראות. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלים קירור. מגניב לגמרי.
מיקרוגל נותר 10 עוז שוקולד לבן על 1 דקה 30 שניות, תוך ערבוב לאחר 30 שניות, עד שוקולד ניתן לערבב חלקה. טובלים צמרות של קאפקייקס בשוקולד נמס. מסדרים עוגות טבולות על גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד סט, כ -10 דקות.
הגדר שליטה בתנור לצלות. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
מניחים מרשמלו, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות. לצלות 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות. עם מרית מתכת, להחליק 1 מרשמלו קלוי חצי על כל עוגה.