עוגות שוקולד גרמניות
. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד גרמניות, עוגות שוקולד גרמניות, ו עוגות שוקולד גרמניות.
הוראות
גלידת שוקולד-פקאן: קו גיליון עוגיות עם נייר שעווה; להפריש. פורסים גלידת שוקולד לסדינים בעובי של 2 אינץ'. השתמש חותך עוגיות לחתוך סיבובים רק גדול יותר מאשר עוגות מגלידה קפואה.
מניחים על נייר מרופד נייר גיליון עוגיות. לחץ על חתיכות פקאן קלויות לגלידה ומאפשרות לפקאן לבלוט מהגלידה. לכסות ולהקפיא 4 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שתים עשרה כוסות מאפין 2-1 / 2 אינץ ' עם כוסות אפייה נייר. תניח בצד.
בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בסיר קטן לשלב שוקולד ומים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד נמס; מגניב על 10 דקות.
בקערה גדולה לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות. הכה בסוכר עד פלאפי.
להוסיף ביצים וניל; לנצח על מהירות נמוכה עד בשילוב לאחר מכן לנצח על מהירות בינונית במשך 1 דקה. מקציפים בתערובת שוקולד.
מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה לסירוגין לתערובת מוכה, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד בשילוב. הבלילה כפית לתוך כוסות אופים, מילוי כוסות על 2/3 מלא.
אופים כ 25 דקות או עד קיסם עץ יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות.
להסיר מחבתות. מגניב ביסודיות.
ממש לפני ההגשה, לחמם גלידת קרמל ציפוי עד חם.
הסר עטיפות מקאפקייקס; מניחים קאפקייקס על צלחות או בקערות רדודות. מעל כל עוגה עם סיבוב אחד של גלידת שוקולד פקאן "ציפוי."למעלה עם קוקוס קלוי וטפטוף עם ציפוי גלידת קרמל חם.