קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד גרמניות

עוגות שוקולד גרמניות
. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד גרמניות, עוגות שוקולד גרמניות, ו עוגות שוקולד גרמניות.

הוראות

1
גלידת שוקולד-פקאן: קו גיליון עוגיות עם נייר שעווה; להפריש. פורסים גלידת שוקולד לסדינים בעובי של 2 אינץ'. השתמש חותך עוגיות לחתוך סיבובים רק גדול יותר מאשר עוגות מגלידה קפואה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מניחים על נייר מרופד נייר גיליון עוגיות. לחץ על חתיכות פקאן קלויות לגלידה ומאפשרות לפקאן לבלוט מהגלידה. לכסות ולהקפיא 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שתים עשרה כוסות מאפין 2-1 / 2 אינץ ' עם כוסות אפייה נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בסיר קטן לשלב שוקולד ומים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד נמס; מגניב על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בקערה גדולה לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות. הכה בסוכר עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להוסיף ביצים וניל; לנצח על מהירות נמוכה עד בשילוב לאחר מכן לנצח על מהירות בינונית במשך 1 דקה. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
8
מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה לסירוגין לתערובת מוכה, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד בשילוב. הבלילה כפית לתוך כוסות אופים, מילוי כוסות על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
אופים כ 25 דקות או עד קיסם עץ יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
להסיר מחבתות. מגניב ביסודיות.
11
ממש לפני ההגשה, לחמם גלידת קרמל ציפוי עד חם.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
12
הסר עטיפות מקאפקייקס; מניחים קאפקייקס על צלחות או בקערות רדודות. מעל כל עוגה עם סיבוב אחד של גלידת שוקולד פקאן "ציפוי."למעלה עם קוקוס קלוי וטפטוף עם ציפוי גלידת קרמל חם.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק