עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט
המתכון ללא גלוטן שוקולד-הל קאפקייקס עם קרם חמאה שוקולד, טווה קנים של ציפור סוכר וביצים של ציפור משובצות תכשיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קיני ציפורים III, קיני ציפורים, ו קני ציפורים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מקצף גדול עם 1 אינץ ' הוסר מקצה עם חותכי תיל.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים תנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את השוקולד במים הרותחים. בקערת ערבוב קטנה, לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר וניל במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החלמונים ומכים היטב. תערובת בשוקולד המומס. מנפים יחד את קמח האורז, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. החלופי הוספת תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת השוקולד, פועם לאחר כל תוספת עד חלקה. מקפלים את השוקולד-הל Ganache. מקפלים בלבנים מוכים. ממלאים את ספינות הקאפקייקס באמצע הדרך ואופים במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי להרכיב: כאשר הקאפקייקס מגניב למגע, להכין שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול. למלא את התיק עם קרם חמאה שוקולד צינור את צמרות של כל קאפקייק מיני, שמירה על הדובדבן בפרופיל נמוך. לנקות את החלק העליון של העוגות עם אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים קן של ציפור סוכר סובב על גבי כל עוגה. בזהירות לקלף את הביצה של ציפור משובצת תכשיט את מחצלת סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים ביצה בתוך כל קן.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
לרסק את הל במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה. להביא את השמנת והל רק כדי להתבשל על חום בינוני גבוה; לשפוך את התערובת על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד מגניב. החל מהמרכז ופועל החוצה, מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקרם עד שהתערובת משולבת וחלקה (אל תערבבו יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
14
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומכים עד שמנת ועקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
Secure כף עץ ארוכה מטופלים תחת קרש חיתוך כבד על קצה הדלפק, עם הידית פונה החוצה ומשתרע מעבר לקצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
16
מניחים עיתון על הרצפה ישירות מתחת ללוח החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
17
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר וסירופ תירס ומערבבים עד הסוכר מומס. תפסיק לערבב. קליפ מדחום ממתקים לצד המחבת. מבשלים עד התערובת הופכת ענבר חיוור ו רושם 340 מעלות F (שלב סדק קשה) על מדחום הממתקים. טובלים את מקציף מוכן לתוך הקרמל. מחזיק את הלוח כ 2 מטרים מעל ידית הכף, להניף את הקרמל קדימה ואחורה כמו מטוטלת בקשתות ארוכות, המאפשר את הגדילים ליפול חוטים מעל הידית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
בואו לעמוד עד מוכן לשימוש. בעדינות לאסוף את החוטים לתוך כדור, בעיצוב קנים עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' בקוטר.
19
מחממים את השוקולד הלבן על דוד כפול עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20
הסר מהחום. כאשר השוקולד מתחיל להתקרר, להעביר אותו שקית מאפה ולקשור את החלק העליון של התיק באמצעות עניבה טוויסט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
21
קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
22
חותכים פרוסה קטנה מקצה שקית המאפה (אם השוקולד נגמר במהירות לתת לו לשבת עוד קצת). צייר ביצה סגלגלה לא יותר מ 1/4 אינץ'. ברגע שאתה מצייר את הצורה, מפזרים אותו עם מבחר של סוכר גביש, שכבות אותם על גבי וליד אחד אחר. (להקל על ידי הצבת הסוכרים לתוך ramekins קטן, כך שאתה יכול בקלות להגיע לצבע הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו