קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות50
ציון בריאות4
מגזין

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט
המתכון ללא גלוטן שוקולד-הל קאפקייקס עם קרם חמאה שוקולד, טווה קנים של ציפור סוכר וביצים של ציפור משובצות תכשיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קיני ציפורים III, קיני ציפורים, ו קני ציפורים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מקצף גדול עם 1 אינץ ' הוסר מקצה עם חותכי תיל.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מחממים תנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את השוקולד במים הרותחים. בקערת ערבוב קטנה, לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר וניל במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החלמונים ומכים היטב. תערובת בשוקולד המומס. מנפים יחד את קמח האורז, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. החלופי הוספת תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת השוקולד, פועם לאחר כל תוספת עד חלקה. מקפלים את השוקולד-הל Ganache. מקפלים בלבנים מוכים. ממלאים את ספינות הקאפקייקס באמצע הדרך ואופים במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כדי להרכיב: כאשר הקאפקייקס מגניב למגע, להכין שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול. למלא את התיק עם קרם חמאה שוקולד צינור את צמרות של כל קאפקייק מיני, שמירה על הדובדבן בפרופיל נמוך. לנקות את החלק העליון של העוגות עם אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים קן של ציפור סוכר סובב על גבי כל עוגה. בזהירות לקלף את הביצה של ציפור משובצת תכשיט את מחצלת סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מניחים ביצה בתוך כל קן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
לרסק את הל במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה. להביא את השמנת והל רק כדי להתבשל על חום בינוני גבוה; לשפוך את התערובת על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד מגניב. החל מהמרכז ופועל החוצה, מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקרם עד שהתערובת משולבת וחלקה (אל תערבבו יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
14
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומכים עד שמנת ועקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
Secure כף עץ ארוכה מטופלים תחת קרש חיתוך כבד על קצה הדלפק, עם הידית פונה החוצה ומשתרע מעבר לקצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16
מניחים עיתון על הרצפה ישירות מתחת ללוח החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר וסירופ תירס ומערבבים עד הסוכר מומס. תפסיק לערבב. קליפ מדחום ממתקים לצד המחבת. מבשלים עד התערובת הופכת ענבר חיוור ו רושם 340 מעלות F (שלב סדק קשה) על מדחום הממתקים. טובלים את מקציף מוכן לתוך הקרמל. מחזיק את הלוח כ 2 מטרים מעל ידית הכף, להניף את הקרמל קדימה ואחורה כמו מטוטלת בקשתות ארוכות, המאפשר את הגדילים ליפול חוטים מעל הידית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
בואו לעמוד עד מוכן לשימוש. בעדינות לאסוף את החוטים לתוך כדור, בעיצוב קנים עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' בקוטר.
19
מחממים את השוקולד הלבן על דוד כפול עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20
הסר מהחום. כאשר השוקולד מתחיל להתקרר, להעביר אותו שקית מאפה ולקשור את החלק העליון של התיק באמצעות עניבה טוויסט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
21
קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
22
חותכים פרוסה קטנה מקצה שקית המאפה (אם השוקולד נגמר במהירות לתת לו לשבת עוד קצת). צייר ביצה סגלגלה לא יותר מ 1/4 אינץ'. ברגע שאתה מצייר את הצורה, מפזרים אותו עם מבחר של סוכר גביש, שכבות אותם על גבי וליד אחד אחר. (להקל על ידי הצבת הסוכרים לתוך ramekins קטן, כך שאתה יכול בקלות להגיע לצבע הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
23
מניחים את הביצים במקרר להגדיר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1אוראו ממולאים כפוליםתרמילי הל, כתושתרמילי הל, כתוש454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לבן דפוס שוקולדשוקולד לבן דפוס שוקולד8871 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה6חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)קמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר superfine, מחולקסוכר superfine, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)50שרימפס וורידיםמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקותמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים