עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט
המתכון ללא גלוטן שוקולד-הל קאפקייקס עם קרם חמאה שוקולד, טווה קנים של ציפור סוכר וביצים של ציפור משובצות תכשיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קיני ציפורים III, קיני ציפורים, ו קני ציפורים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מקצף גדול עם 1 אינץ ' הוסר מקצה עם חותכי תיל.
מחממים תנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
ממיסים את השוקולד במים הרותחים. בקערת ערבוב קטנה, לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף נוקשה אבל לא יבש.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר וניל במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את החלמונים ומכים היטב. תערובת בשוקולד המומס. מנפים יחד את קמח האורז, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. החלופי הוספת תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת השוקולד, פועם לאחר כל תוספת עד חלקה. מקפלים את השוקולד-הל Ganache. מקפלים בלבנים מוכים. ממלאים את ספינות הקאפקייקס באמצע הדרך ואופים במשך 12 עד 15 דקות.
כדי להרכיב: כאשר הקאפקייקס מגניב למגע, להכין שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול. למלא את התיק עם קרם חמאה שוקולד צינור את צמרות של כל קאפקייק מיני, שמירה על הדובדבן בפרופיל נמוך. לנקות את החלק העליון של העוגות עם אבקת הקקאו.
מניחים קן של ציפור סוכר סובב על גבי כל עוגה. בזהירות לקלף את הביצה של ציפור משובצת תכשיט את מחצלת סיליקון.
לרסק את הל במטחנת תבלינים.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה. להביא את השמנת והל רק כדי להתבשל על חום בינוני גבוה; לשפוך את התערובת על השוקולד.
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד מגניב. החל מהמרכז ופועל החוצה, מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקרם עד שהתערובת משולבת וחלקה (אל תערבבו יתר על המידה).
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד חלקה.
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומכים עד שמנת ועקביות הרצוי.
Secure כף עץ ארוכה מטופלים תחת קרש חיתוך כבד על קצה הדלפק, עם הידית פונה החוצה ומשתרע מעבר לקצה.
מניחים עיתון על הרצפה ישירות מתחת ללוח החיתוך.
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר וסירופ תירס ומערבבים עד הסוכר מומס. תפסיק לערבב. קליפ מדחום ממתקים לצד המחבת. מבשלים עד התערובת הופכת ענבר חיוור ו רושם 340 מעלות F (שלב סדק קשה) על מדחום הממתקים. טובלים את מקציף מוכן לתוך הקרמל. מחזיק את הלוח כ 2 מטרים מעל ידית הכף, להניף את הקרמל קדימה ואחורה כמו מטוטלת בקשתות ארוכות, המאפשר את הגדילים ליפול חוטים מעל הידית.
בואו לעמוד עד מוכן לשימוש. בעדינות לאסוף את החוטים לתוך כדור, בעיצוב קנים עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' בקוטר.
מחממים את השוקולד הלבן על דוד כפול עד מומס.
הסר מהחום. כאשר השוקולד מתחיל להתקרר, להעביר אותו שקית מאפה ולקשור את החלק העליון של התיק באמצעות עניבה טוויסט.
קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.
חותכים פרוסה קטנה מקצה שקית המאפה (אם השוקולד נגמר במהירות לתת לו לשבת עוד קצת). צייר ביצה סגלגלה לא יותר מ 1/4 אינץ'. ברגע שאתה מצייר את הצורה, מפזרים אותו עם מבחר של סוכר גביש, שכבות אותם על גבי וליד אחד אחר. (להקל על ידי הצבת הסוכרים לתוך ramekins קטן, כך שאתה יכול בקלות להגיע לצבע הרצוי.)
מניחים את הביצים במקרר להגדיר במשך כמה דקות.