קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד מיקרוגל עם גנאש שוקולד

עוגות שוקולד מיקרוגל עם גנאש שוקולד
אם יש לכם שמנת כבדה, קמח עוגה, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, ו חמאת בוטנים מלאה עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד.

הוראות

1
מערבבים גלידת שוקולד, קמח ואבקת אפייה בספל גדול ומערבבים עם מקצף עד שהבלילה חלקה ולא נשארים חתיכות קמח. פיצול הבלילה לשתי תבניות cupcake סיליקון בגודל רגיל. מיקרוגל כל בנפרד במשך כ -30 שניות עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
Liners מאפינס סיליקוןLiners מאפינס סיליקון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כדי להפוך את ganache, קרם מיקרוגל כבד במשך כ -30 שניות עד שהוא מבעבע אבל לפני שהוא נשפך מעל. לשים שוקולד בקערה בינונית ויוצקים קרם כבד מחומם על גבי. מיד להתחיל ערבוב עם כף עץ גדולה עד צורות גנאש חלקה. אם אתה לא יכול לחלוטין להמיס את השוקולד, לתקוע אותו במיקרוגל במשך כ -15 שניות ולאחר מכן לערבב שוב. תיזהר לא לחמם את השוקולד במיקרוגל, אחרת תבשל אותו יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים במקרר במשך כ -30 דקות עד שעה עד ganache מתחיל לקבל המשרד, אבל עדיין הוא גמיש עבור ציפוי. אם גנאש מקבל קשה מדי, אתה יכול מיקרוגל זה שוב לחמם אותו קצת. עוגות פרוסט עם גנאש.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי